Vernieuwd ijsbaanbestuur klaar voor winter

Foto: Arjen Gerritsma

De ijsbaan ligt dit jaar op het Plein van 8 december tm 7 januari.

Vriend worden

Nijkerk on Ice wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en de sponsoren. Inmiddels hebben voor de 6e editie diverse bedrijven ook weer hun steun toegezegd.

Voor het eerst dit jaar kunnen belangstellende “vriend” worden van NICE. Dit houdt in dat ondernemers zich voor drie opeenvolgende jaren committeren om het evenement te sponsoren. “Vrienden” krijgen daar uiteraard wat voor terug. Dit gebeurt in de vorm van een speciaal reclamebord en een gratis ticket voor de curlingcompetitie.

Afgelopen editie was de curlingcompetitie een groot succes! Daarom is er nu al besloten dat de competitie dit jaar niet 1 week zal duren maar 2 weken. (maandag,dinsdag & donderdag).

Bad Ass Smoker

De horeca wordt dit jaar weer verzorgd door Albert Hotzky (eigenaar Alberto’s Italian). Het zal er wel anders uitkomen te zien als afgelopen editie. De horecatent zal namelijk geheel worden aangekleed in de stijl van B.A.S. (Bad Ass Smoker) , een nieuw concept van Albert Hotzky, In de horecatent komt een groot overkapt terras met loungebanken & heaters, perfecte plek voor gezellige winterbbq’s.

Wil je graag een bijdrage leveren aan dit fantastische evenement in de vorm van vrijwilliger of sponsor, meedoen met de curling competitie of heb je vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]
Op de foto van links naar rechts: Paul Vedder (sponsoring) Lyanne van den Berg (PR en Communicatie), Ton Onland (vrijwilligers), Gerard de Gooijer (voorzitter), Nathalie de Gooijer (secretaris) Gert Renes (techniek) Wilco Luigjes (penningmeester) en Frans Poorter (evenementen) op de foto ontbreekt Bert Lanting (sponsoring)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen