Nieuw boek van Martin Jan Nuij

Foto: privé collectie

“Word eens wakker” is een reeks waarvan dit deel één is. De Nijkerkse auteur neemt ons mee naar diverse locaties op onze aarde die volgens hem minstens 10.000 jaar oud zijn.

De titel ‘Word eens wakker’ is een oproep aan de lezers om mee te denken over de geschiedenis van onze aarde, die er volgens de auteur anders uitziet dan ons altijd is voorgehouden.

Op weg naar Atlantis

2016-10-11-martin-nuij-deel-1-banner

“Word eens wakker” is het eerste boek van een reeks waarin de auteur bewijzen en voorbeelden aandraagt dat vroegere beschavingen waarschijnlijk meer gemeen hadden dan wij nu denken.  Het boek beschrijft interessante ontdekkingen bijvoorbeeld over hoe verschillende oude beschavingen in staat waren imposante bouwwerken te maken en wat diverse tekeningen in grotten en woestijnen ons vertellen. Met de auteur reizen we van Swat-Malakand, via Peru en de piramides in Egypte naar het verdwenen continent Atlantis.

Martin Nuij is de eerste onderzoeker die alle informatie heeft gebundeld in één boek. Op beeldende wijze doet hij verslag van de ontdekkingen van diverse onderzoekers en hij illustreert deze met veel afbeeldingen en foto’s.

Via de Facebook pagina van de auteur kunnen geïnteresseerde lezers vragen stellen en nog meer informatie krijgen.

Word eens wakker
Vanaf heden te verkrijgen in de boekhandel voor €29,95
268 pagina’s in paperback (105 in kleur)
ISBN : 978-908-222-811-3
Uitgever: Vior Webmedia

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen