LACHgriezelen bij HELLOween

De Hello You bijeenkomst op donderdag 3 november stond helemaal in het teken van Halloween.

Alle gasten en vrijwilligers kwamen verkleed binnen. Enkele waren zelfs bijna onherkenbaar. Vrijwilligers maakten de creaties verder af door professioneel te schminken. De Halloween avond werd gevuld met verschillende hilarische spelletjes en veel muziek waarop volop gedanst werd. Alle vrijwilligers en gasten waren op de dansvloer te vinden.

Hello You is een initiatief voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Tijdens de avonden is men van harte welkom om te ontmoeten en gezellig samen te zijn. De volgende bijeenkomst is op donderdag 19 januari. Dit wordt een spelletjesavond. Aanmelden kan via de website: www.helloyounijkerk.nl.

Stichting Hello You

De Nijkerkse stichting Hello You organiseert elke twee maanden een leuke avond of dag met steeds een ander thema voor mensen met een beperking. De ontmoetingsmomenten vinden vaak plaats in De Postkamer aan de Kleterstraat 21. Af en toe wordt een tripje gemaakt. Hello You staat voor een dag of avond vol plezier, waarbij mensen met een beperking, elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. Meer informatie over het programma is te vinden op de website

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen