Bioscoopbonnenactie voor jonge mantelzorgers

Foto: rechhtenvrij

Meldt u ze aan?

Ook dit jaar houdt Sigma, steunpunt Mantelzorg, weer de bioscoopbonnenactie voor jonge mantelzorgers.

Jongeren tussen de 8 en 18 jaar die zorgen voor iemand die in de gemeente Nijkerk woont en voor 9 december 2016 aangemeld zijn komen in aanmerking voor de bon. U kunt de jongere aanmelden door te mailen naar [email protected] Beschrijf in uw mail kort de situatie en geef de naam, adresgegevens en geboortedatum aan ons door. Heeft u liever telefonisch contact? Neem dan contact op via 033-2474830. Mocht een bioscoopbon niet passend zijn dan kunt u dat doorgeven dan zorgen we ervoor dat er een VVV bon klaarligt.

Extra aandacht voor jonge mantelzorgers

Één op de vier jongeren in Nederland helpt zorgen voor iemand die langdurig ziek is of een beperking heeft, dit kan bijvoorbeeld een ouder of een broertje/ zusje zijn. Het kan voor deze jongeren heel belangrijk zijn dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan! Daarom willen we aan deze groep jongeren extra aandacht besteden, dit doen we mede door de jongeren een moment voor zichzelf te gunnen. U kunt daarom jongeren waarvan u weet dat ze in een dergelijke situatie zitten aanmelden bij Sigma voor de bioscoopbon. Wilt u meer weten over de actie of heeft u andere vragen over mantelzorg? Neem dan ook gerust contact op!

Voor mantelzorgers ouder dan 18 jaar is er de mantelzorgwaardering in de vorm van een VVV bon. Kijk voor meer informatie hierover op: www.sigma-nijkerk.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen