Insecten proeven bij Groenhorst Nijkerk

Foto: Groenhorst

Op de open avond van Groenhorst zullen de bezoekers getrakteerd worden op diverse lekkernijen die bereid zijn met insecten.

In Nederland is nog niet iedereen hiermee bekend , maar inmiddels eet zo’n 80% van de wereldbevolking insecten. Insecten eten is duurzaam en gezond.  Hiermee wil de school een signaal afgeven dat het belangrijk is om samen te bouwen aan een groene toekomst. Groen is immers het nieuwe goud.

Internationaal keurmerk duurzame school

Inmiddels is Groenhorst ook hard op weg om het internationale keurmerk voor duurzame scholen te behalen, door het volgen van het Eco-Schools programma. Daarbij spelen de leerlingen een cruciale rol. Op de open avond laten de leerlingen dan ook graag hun creativiteit en talenten zien. Daarnaast is er voor bezoekers veel te ontdekken en te doen, zodat een bezoekje aan de school een ware belevenis wordt.

2016-11-08-groenhorst-2
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om de warmte en de betrokken sfeer van Groenhorst te komen ervaren. Op woensdagavond 16 november open de school van 18.30 tot 21.00u haar deuren aan de Luxoolseweg 1 te Nijkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen