Huiswerkinstituut nu ook in Nijkerk

Foto: HCN

Huiswerkinstituut uit Hoevelaken nu ook actief in Nijkerk.

Huiswerk Coaching Nijkerk (HCN) opent officieel de deuren. HCN is bedoeld voor middelbare scholieren die, om wat voor reden dan ook, moeite hebben met het thuis organiseren van het huiswerk. Op HCN worden de leerlingen op professionele wijze geholpen met het plannen van het huiswerk. Ook wordt gekeken of de leerlingen zich aan de afgesproken planning houden door controle op het maakwerk en door de leerling te overhoren. Krijgt de leerling ‘de stof er niet in?’, dan bekijkt HCN of het beter is om op andere manier te leren. Uiteraard krijgen de leerlingen ook een inhoudelijk duwtje in de rug als de leerstof niet helemaal duidelijk is. En als dat niet genoeg is, dan kunnen er ook altijd nog bijlessen worden georganiseerd.

Kennis en expertise

 

2016-11-23-nelianne-van-bloemendaalIn 2012 startte Alexander Gijsen zijn huiswerkinstituut ‘Huiswerk Coaching Hoevelaken’. De afgelopen jaren is er dus veel ervaring opgedaan met het succesvol begeleiden van middelbare scholieren.

Al vanaf het begin is de Nijkerkse Nelianne van Bloemendaal betrokken bij dit initiatief. Afgelopen zomer besloten Nelianne en Alexander om de kennis en expertise rond huiswerkcoaching ook in Nijkerk toe te gaan passen. Het resultaat is Huiswerk Coaching Nijkerk, geleid door Van Bloemendaal. Huiswerk Coaching Nijkerk is gevestigd in (voormalig) Wijkcentrum Corlaer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen