Massale opkomst voor inspirator Michael Pilarczyk

Foto: Kees van den Heuvel

Het geheim van succes is slechts weinigen gegeven, maar inspirator Michael Pilarczyk kan wel het juiste duwtje in de rug geven om dat te bereiken.

De voormalig DJ en VJ Michael Pilarczyk sprak dinsdag 29 november in de Nijkerkse Schakel een groot gehoor toe hoe zij het mooiste leven konden leven.

Ommezwaai

Om je dromen uit te laten komen en je echte passie te volgen hoef je niet gelijk je vaste baan op te zeggen, maar het verdient wel een ommezwaai van jouw leven, zo verklaarde hij zijn lezing Master your Mindset. De weg ernaar toe lichtte hij toe in twaalf eenvoudig stappen. Tussendoor en nadien signeerde hij zijn boek.

De bijeenkomst was georganiseerd door de onlangs opgerichte inspiratiegroep Fladder&Blij Producties en boekhandel Roodbeen. Fladder&Blij is een samenwerkingsverband van Marja Willems en Marti Jansen die binnenkort zelfs ondersteuning hopen te krijgen van Prinses Laurentien van de stichting Lezen & Schrijven die mogelijk als ambassadeur kan optreden om hun missie en concept te ondersteunen.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen