Stem op Maaike voor Fjällräven Polar

Foto: Facebook

De Fjällräven Polar is een 300 km subarctische sledehonden expeditie voor een groep ‘gewone mensen’.

Honderden gepassioneerde mensen van over de hele wereld hopen elk jaar weer mee te mogen doen aan dit prachtige avontuur! Dit jaar ook Maaike Hoekstra, 25 jaar en opgegroeid in Nijkerk.

Het gaat om een eenmalige kans

Maaike heeft toen ze twintig jaar was last gehad van extreme rugklachten. Lopen, staan en zelfs zitten was pijnlijk. Artsen konden niet verklaren waar de pijn vandaan kwam en pas na twee jaar werd er ontdekt dat ze leed aan een hernia. Na het herstel hiervan was ze pas weer in staat om echt van het leven te genieten! Tegenwoordig houdt zij in haar vrije tijd bezig met vrijwilligerswerk voor Scouting Nijkerk, Crossfit, Poweryoga, hiken, gitaar spelen, boeken lezen en tekenen. Ze wil weer tot het uiterste gaan en daarom heeft zij zich aangemeld voor deze fantastische uitdaging; de Fjällräven Polar!

Er zijn maar heel weinig gelukkigen die de kans krijgen om deel te mogen nemen. Maar door middel van stemmen kan zij een plaats voor deze expeditie bemachtigen! Via de website kan er met uw Facebook account op Maaike gestemd worden. Wilt u haar helpen? Stem op Maaike! U kunt stemmen tot 15 december 2016. Het zal een ‘once in a lifetime’ ervaring worden!

De Polar vindt plaats in de wildernis van Noord-Scandinavië. Beginnend in Signaldalen, Noorwegen steken de deelnemers over naar Zweden via een oude Sami handelsroute om vervolgens over een bevroren rivier en door de Zweedse bossen richting de finish in Väkkäräjärvi, Zweden af te reizen. Wilt u haar helpen?

U kunt tot 15 december stemmen door op haar website www.maaikehoekstra.com op de ‘VOTE’ knop klikken om direct naar haar profielpagina te gaan waar u kunt stemmen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen