Jongeren van Blits zamelen kleding en speelgoed in

Linda van Vliet en Jan Brons
Linda van Vliet en Jan Brons
Foto: rechtenvrij

In de week van 12 tot en met 15 december 2016 hebben jongeren uit het jongerencentrum Blits in Hoevelaken kleding en speelgoed ingezameld.

Deze activiteit is georganiseerd ter uitvoering van het maandthema “Durf te delen”. De opbrengst van de inzameling was heel groot. Er zijn heel veel spullen in het jongerencentrum afgegeven die door de oprichter van de voedselbank in Nijkerk Jan Brons in ontvangst zijn genomen.

Elke maand is er in de jongerencentra Blits in Hoevelaken en Chill-Out in Nijkerk een maandthema, waarin een sociaal thema wordt behandeld. We sluiten deze thema’s zoveel mogelijk aan op de actuele situatie. Zo is in Chill-Out het onderwerp “Racisme” behandeld en stond Blits in het teken van “Durf te delen”. Juist met de feestdagen worden veel kinderen (en volwassenen) vaak verwend, maar dat geld helaas niet voor iedereen.

Het thema sloot goed aan op de activiteiten van de voedselbank en samen met de jongeren is gekozen om kleding en speelgoed in te zamelen. Jan Brons was erg te spreken over de inzamelingsactie en was erg blij met de opbrengst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen