750 euro voor Hospice

Foto: Arjen Gerritsma

Koos Nelemans (Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o) nam de cheque woensdagmiddag in ontvangst.

De HunterStunter biedt iedereen de mogelijkheid om tweedehands/zelfgemaakte/nieuwe spullen te verkopen (en te kopen). Huurders van een kraam, die niet alles verkochten, lieten soms spullen staan. De Hunterstunter verkocht die spullen tegen gereduceerde prijs. Een groot deel van deze opbrengst werd bestemd voor de Hospice. Dat idee is vorig jaar ontstaan en nu werd voor het eerst een cheque door Monique van Dusschoten Marion Hof aan de Hospice overhandigd. Ook in 2017 is de opbrengst voor de Hospice, de buurman schuin tegenover als het ware.

Over de Hunterstunter

Door het continue wisselende aanbod is winkelen bij de HunterStunter iedere dag weer een gezellige beleving. Mede door de verkoop van zowel nieuwe producten, (klein)meubelen, sieraden, kleding, fietsen, en levensmiddelen, lopen klanten vaak wekelijks zo niet dagelijks even binnen. Voor de kraamhuurders is het zeer interessant om voor 1 of meerdere weken een kraam te huren en daar de spullen te verkopen. Zo probeert de HunterStunter het hergebruik/recycling van producten te bevorderen.

Als je nu een kraam huurt bij de Hunterstunter, hoef je een week lang geen huur te betalen. Als je ten minste bij de eerst 50 aanmelders hoort. Meer op de site van de Hunterstunter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen