Het Paasbos heeft Kinderzwerfboekstation

Foto: Trudy Doornhof

Maandagmiddag 13 maart is in winkelcentrum Paasbos weer een Kinderzwerfboekstation onthuld.

De opening werd verricht door leerlingen van de Koningslinde en de Prins Willem Alexanderschool. Henno Koelewijn, directeur van de Prins Willem Alexanderschool en Margriet van de Ploeg, directrice van de Koningslinde hielden een openingswoord waarbij verteld werd dat zij gezamenlijk dit Kinderzwerfboekstation geadopteerd hebben. Van elke klas zijn twee leerlingen ‘ambassadeur’ geworden van het zwerfboekstation. Deze leerlingen zullen het onder de andere leerlingen en vriendjes en vriendinnetjes gaan promoten. Ook hebben zij de eerste boeken in het zwerfboekstation gezet.

Winkelcentrum Paasbos

Het Kinderzwerfboekstation staat in het winkelcentrum Paasbos. De dames Karin en Jet van Steeg van het Kitsche Kluisje zullen zorgen dat het zwerfboekstation na sluitingstijd van de winkels steeds weer keurig wordt weggezet, en bij het openen van de winkels in het midden van het winkelcentrum wordt neergezet.

Neem eens een kijkje bij dit Kinderzwerfboekstation en neem een leuk boek mee, of zet er een in die een tweede leven verdient!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen