Nijkerkse ondernemers behalen topomzet

Foto:

Regionale en lokale ondernemers uit Nijkerk die zijn aangesloten bij netwerkorganisatie BNI hebben sinds oktober dit jaar een topomzet gegenereerd.

Door elkaar wekelijks te ontmoeten en aan te bevelen in elkaars netwerk, hebben de circa 30 leden sinds oktober 2016 voor een omzet van meer dan 2 miljoen euro gezorgd.

Sinds mei dit jaar ontmoeten de leden van BNI Chapter Bach elkaar bij De Schakel in het centrum van Nijkerk. Naast wekelijkse ochtendsessies worden er regelmatig gastenavonden georganiseerd. Andere ondernemers zijn zowel op deze avonden als voor de ontbijtsessies van harte uitgenodigd om de leden van BNI Bach te ontmoeten.

BNI

BNI (Business Network International) is een commerciële en professionele netwerkorganisatie. Lokale zakenmensen verenigen zich in chapters (afdelingen) die wekelijks bijeenkomen. Het doel is helder en eenduidig: het genereren van meer omzet voor elkaar. De methode van BNI wordt ook wel gezien als een uiterst efficiënte vorm van mond-tot-mond reclame.

Iedere dinsdagochtend om 7.00 uur komen zo’n 30 ondernemers uit Nijkerk en omstreken bij elkaar. Doel van de bijeenkomsten is door elkaar aan te bevelen, zoveel mogelijk omzet voor elkaar te genereren. Door duidelijke pitches en specifieke zoekvragen, weten de ondernemers van elkaar wat ze doen en waar ze naar op zoek zijn.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen