Lieve kinderen van Nijkerk!

Foto:

De reis verloopt rustig. Tot nu toe hebben we lekker door kunnen varen! Op dit moment varen we ter hoogte van Frankrijk met de Pakjesboot. We zijn al druk bezig de boot te versieren voor de feestelijke intocht in Nijkerk. Mijn versierpieten hebben reuze lol!

Een andere groep Pieten is aan boorde bezig met het bakken van de laatste pepernoten en het maken van de laatste letters. Het ruikt de hele dag heerlijk aan boord. Ook zijn er Pieten bezig allerlei soorten inpakpapier te maken met verschillende prints. Maar het is nog maar de vraag of we alles afkrijgen. Tijdens een regenbui is een groot deel nat geworden.
Zoals je leest zijn de voorbereidingen in volle gang!
Over een ding maak ik me een beetje zorgen….. De jetski Pieten…… In mijn vorige brief schreef ik al dat ze niet wilde starten. Dat was nog steeds niet gelukt toen wij uit Spanje vertrokken. Ze zeiden dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Dat ze hem altijd aan de praat krijgen. We zijn weggevaren en ik vertrouwde erop dat ze ons snel in zouden halen. Maar ze zijn nog steeds niet gezien in de buurt van de boot. Ik weet dat jullie het allemaal altijd geweldig vinden om ze te zien. Maar ik begin me nu toch zorgen te maken. Laten we hopen dat het nog lukt!
Vergeten jullie niet per email een vraag aan mij te stellen. Ik kies weer een aantal vragen uit om te beantwoorden op het podium op het plein. Dus heb je een vraag aan Sint stel hem dan via [email protected] zet hierbij je naam, je leeftijd, je telefoonnummer en de school waar je op zit. En wie weet mag jij je vraag stellen op het podium en krijg je een verrassing uitgereikt van de hoofdpiet. Ik probeer alle vragen via de mail te beantwoorden. Doen hoor!
Tot zaterdag! Ik kan bijna niet wachten!!!!
Groeten van de Sint!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen