Van PWA naar Koningin Julianaschool

Foto:

Na 17 jaar op de Prins Willem-Alexanderschool (PWA) in Nijkerk gaat Henno Koelewijn per 1 augustus een nieuwe uitdaging op de Koningin Julianaschool in Woudenberg.

Koelewijn op Linkedin: “In augustus 2000 startte ik als leerkracht van groep 8 op de PWA in Nijkerk. 10 jaar heb ik les mogen geven aan verschillende groepen. Ik werd bovenbouwcoördinator en vervolgens in november 2010 directeur van deze mooie school in mijn woonplaats Nijkerk. 7 jaar mocht ik de directeur zijn van deze school en leidinggeven aan dit enthousiaste team.

Nu heb ik een nieuwe uitdaging gevonden op de Koningin Julianaschool in Woudenberg. De school is in ontwikkeling om een Kindcentrum te worden. Met onderwijs en opvang van 0-13 jaar. Ik mag deze ontwikkeling verder gaan leiden. Een stukje ondernemerschap binnen een onderwijs setting. Ik heb er heel veel zin in.

Deze ontwikkeling is niet alleen een mooie kans voor mij. Maar ook voor de PWA. Aan de hand van een nieuwe directeur met een frisse blik kan de komende jaren de schoolontwikkeling die ingezet is verder doorgevoerd worden.

Het gevoel is dubbel. 17 jaar is niet niks. Ik heb veel mooie dingen meegemaakt en met veel mooi, lieve, betrokken en enthousiaste kinderen, ouders en collega’s mogen werken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen