Prijswinnaars wedstrijden Oranjevereniging Nijkerk bekend

Foto:

In de Albert Heijn Nijkerk heeft woensdagmiddag 14 juni de prijsuitreiking plaatsgevonden van de kleurplatenwedstrijd en de ballonnenwedstrijd van de Oranjevereniging Nijkerk.

Deze wedstrijden vonden plaats tijdens Koningsdag 27 april. De ballon die het verste kwam, was van Tijme Schalk. Zijn ballon werd gevonden in Plettenberg (Duitsland), 215 kilometer verwijderd van Nijkerk. De nummers 2 en 3 waren Nika van Dasselaar (Kinrooi Belgie) en Sterre Flikweerd (Sint Joost-Echt, Limburg).

Bij de kleurplaten ging de eerste prijs onder de peuters naar Nora Hendriksen. Nummers 2 en 3 waren Arienne van Drie en Eva Geurts. Onder de vijfjarige gingen de prijzen naar Anna Geurts (1), Eviene Goudswaard (2) en Lotte Colard (3). Onder de zesjarigen gingen de prijzen naar Roos Bakker (1), Lotte Geurts (2) en Elise Karssenberg (3). Bij de 7/8/9-jarigen gingen de prijzen naar Suze van Essen (1), Roy Bakker (2) en Sifra van Straalen (3) en Lisanne Goudswaard (3). Bij de 10/11-jarigen gingen de prijzen naar Danielle Goudswaard (1), Emma van Os (2) en Benthe Pater (3).

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen