INGEZONDEN BRIEF: Beste kunst schilders, fotografen, tekenaars, kunstdocenten en creatievelingen,

Foto:

In Nijkerk graast er al twee jaar in de zomer een schaapskudde door de stad. Schaapsherder Paul Aalbers zorgt er zo voor dat het groen op een natuurlijke manier wordt beheerd.

Wij van Ratjetoe Festival vinden dit hartstikke tof en het leek ons dan ook een waanzinnig idee om het verwilderde terrein van Bad Bloemendal op deze natuurlijke manier klaar te maken voor het festival op 4 en 5 augustus.

De schaapskudde van Paul Aalbers komt vanaf maandag 3 juli het gras maaien en wij nodigen daarom alle kunstenaars fotografen en schilderklassen in de omgeving uit om het beeld van de grazende schapen vast te leggen. Op 5 juli van 18:00 tot 21:00 zijn jullie van harte welkom voor een schildersessie op het terrein van Bad Bloemendal aan de Bloemendaalseweg 7, 3862 RN in Nijkerk.

Zie je iets anders op het terrein dat je graag wilt vastleggen, dan mag dat uiteraard ook.
De schilderijen die uit deze dag/avond voortkomen willen we graag tijdens een expositie laten zien op vrijdag 4 augustus, de dag dat ons festival vrij toegankelijk is voor bezoekers van alle leeftijden.

Wij horen graag of wij jullie mogen ontvangen op de schilderavond op 5 juli en met hoeveel mensen jullie komen. Dit kunt u mailen naar: [email protected]

Koffie/ thee of iets verfrissends te drinken wordt voor jullie geregeld met een lekkere versnapering. Jullie dienen wel zelf jullie schildermaterialen mee te brengen.

De schapen zijn aanwezig vanaf maandag 3 juli tot donderdag 6 juli . Zijn jullie niet in de gelegenheid om woensdag 5 julli aanwezig te zijn en zouden jullie graag een andere dag willen langskomen of een andere tijd, laat het ons weten en dan zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Met vriendelijke groet,

Swen van Dijk

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden