Concordia luidt vakantie in met gezellig zomerconcert

Foto:

Op woensdag 5 juli luidde Concordia Nijkerkerveen de vakantie in met een gezellig zomerconcert.

Bezoekers werden bij aankomst getrakteerd op vers gezette koffie en konden vervolgens onder een stralend avondzonnetje genieten van de muziek van orkest en malletband en van de majoretteshowtjes.

Na het welkomstwoord van de nieuwe voorzitter Mario Wijngaarden werden afwisselend door het fanfareorkest en de malletband enkele vlotte nummers gespeeld. De dirigenten Thomas Eveleens (fanfare) en Bert Bakker (malletband) wisten daarbij het publiek goed bij de muziek te betrekken en ook majorettes gaven enkele showtjes. Afgesloten werd met de March of the Smurfs, met daarop een showtje van de majorettes.

Concordia had ook nog iets bijzonders te vieren. Gerard Berculo (tenorsax), in 1952 als lid begonnen bij Concordia, had dit jaar zijn 65-jarig jubileum. Na het concert werd Gerard door de voorzitter bedankt voor zijn jarenlange inzet en mocht hij de bijbehorende oorkonde in ontvangst nemen. Voor Gerard de vierde oorkonde, want thuis hangen aan de muur al drie oorkondes voor zijn 40, 50 en 60 jaar lidmaatschap. Maar deze kon er nog volgens de jubilaris nog wel bij. Gerard’s vrouw Aartje kreeg een prachtig boeket overhandigd.

Voorzitter Wijngaarden bedankte ten slotte de aanwezigen, de leden en ieder die op welke wijze een bijdrage hadden geleverd. Ook was er nog gelegenheid om de jubilaris te feliciteren en nog even gezellig na te praten.

Concordia start op 23 augustus weer met de repetities en de voorbereidingen voor het jubileumjaar in 2018. De vereniging bestaat dan 70 jaar en het hele jaar zal in het teken van dit jubileum staan.  Het jubileumconcert staat gepland op 17 maart 2018 en het hele jaar zullen er extra activiteiten georganiseerd worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen