Aristakes ontvangt Baudet en Hiddema

Foto:

Forum voor Democratielid Aristakes heeft zaterdag Thierry Baudet en Theo Hiddema op visite gehad.

Aristakes op zijn Facebookpagina: “Vanmiddag krijgen we bezoek van Thierry Baudet. Mijn collega pianist en politieke vriend! Thierry is vandaag bij een groot evenement voor FvD in Amersfoort en maakt van de gelegenheid gebruik om even een bezoekje aan ons te brengen. Uiteraard gaat hij wat spelen op mijn vleugel. Ik kijk er naar uit!”

Aristakes is altijd al politiek betrokken geweest, heeft ook ambities op dat vlak gehad en stak zijn mening geruime tijd niet onder stoelen of banken. Omdat hij één van de eerste leden van het Forum voor Democratie is, kwamen Baudet en Hiddema naar zijn woning aan de Holkerweg. Baudet (met een baard van een paar weken, die hij laat staan zo lang de formatie duurt) en Hiddema bespraken ongetwijfeld een paar hot issues met Aristakes.

Bron: Kees van den Heuvel

Na het bezoek zette Aristakes een paar foto’s op zijn Facebookpagina en dat leverde een stroom aan reacties op. Aristakes nam het op voor het Forum voor Democratie: “Mijn mening is duidelijk: ik vertrouw op Thierry en Theo en hoop, dat de FvD groter wordt, zodat we nu eens eindelijk een eind kunnen maken aan het zittende establishment in Den Haag!
Deze gevestigde orde in Den Haag, heeft er namelijk voor gezorgd, dat de tegenstellingen in ons land de laatste 20 jaar, meer en meer gegroeid zijn. Helaas! En dus, is het de hoogste tijd voor nieuw elan, voor nieuwe mensen, voor mensen, die hun hersenen gebruiken en met slimme oplossingen komen voor de problemen, die het ‘Oude Den Haag’ heeft veroorzaakt!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen