Kijk mee met de politie

Foto: Arjen Gerritsma

Op vrijdag 13 oktober organiseert de politie een volgdienst.

Je kunt dan via Facebook “live” meekijken hoe de avonddienst eruit ziet. Agenten delen tijdens het werk meldingen, foto’s en filmpjes. Ze geven informatie over hun werk en beantwoorden vragen. Dat gaat gebeuren tussen 14.00 uur en 23.00 uur. Via dit evenement blijf je gedurende de dienst op de hoogte van meldingen en werkzaamheden. Daarbij houden ze wel rekening met de privacy van betrokkenen, dus ze kunnen niet alle details delen. Heb je tijdens de dienst een vraag? Stuur dan een bericht via Facebook.

Ben je getuige van een verdachte situatie en heb je met spoed politie nodig? Bel dan 112. De meldkamer kan dan het dichtstbijzijnde voertuig sturen zodat je snel wordt geholpen.

Dus wil je met ons mee kijken op vrijdag de 13e? Meld je aan door bij dit evenement op de knop ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ te klikken. Bijna alle politieteams in Overijssel en Gelderland organiseren op deze dag een volgdienst, dus je kunt ook meerdere teams tegelijkertijd volgen.

Dat gebeurt overigens niet alleen in deze omgeving. Alle politieteams in Oost-Nederland live te volgen via megavolgdienst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen