Veel acties voor Het Glazen Huys Nijkerk

Foto:

Kaarten kopen bij Elin Pater, een pretecho laten maken bij de verloskundigen van De Oorsprong, een bijzonder diner, verzoeknummers op het carillon, meedoen aan de Top Team Pub Quiz van de Lions Club of tanken bij Bast Driedorp.

Er zijn veel manieren waarop je dit jaar een steentje bij kunt dragen aan Het Glazen Huys Nijkerk. In de week van 11 tot en met 16 december een plaatje aanvragen bij de dj’s kan natuurlijk ook.

Kaarten

Elin Pater verkoopt speciale kaarten met foto’s van Aalt Guliker en Henk Potze gemaakt in Nijkerk en Nijkerkerveen en enkele Veluwse spreuken. Dries Huisman van Grafisch Bedrijf Bokhorst uit Nunspeet heeft de kaarten gedrukt. Een setje kost 3,50 euro, drie sets voor een tientje. Elin verkoopt haar kaarten op diverse plaatsen. Kijk op onze Facebookpagina voor meer informatie.

Carillon

Wie dit jaar een plaatje wil aanvragen bij Het Glazen Huys Nijkerk kan kiezen: de dj draait het verzoeknummer óf beiaardier Wim Ruitenbeek speelt ‘m op het carillon van de mooiste toren van Nederland. Carillonverzoekjes mogen de hele actieweek (tot 12.00 uur op vrijdag 15 december) gekozen worden uit een lijst met geschikte nummers. Wim speelt de vier of vijf nummers die het meest gekozen zijn óf die het meeste geld opbrengen. Bij de brievenbus van het Glazen Huys, of door te bellen naar 033-2460101, kunnen de verzoeknummers worden ingediend.

Pretecho

Op zaterdag 9 december maken de verloskundigen van De Oorsprong pretecho’s voor Het Glazen Huys Nijkerk. Wie een kindje verwacht, kan voor 20 euro een echo laten maken. De volledige opbrengst gaat naar de negen goede doelen waarvoor dit jaar geld wordt opgehaald: Hospice Nijkerk, de Voedselbank, Leergeld Nijkerk, Sint Nicolaas Comité Nijkerkerveen, Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken, Hello You, de Dierenambulance, Nijkerk voor Gruisor en 3FM Serious Request.

Kom in actie

TUI Nijkerk doneert 10 euro per boeking in de maand december, smartlappenkoor ‘Uit het leven gegrepen’ uit Hoevelaken geeft maandag 11 december een benefietconcert in Princesse. Op donderdagavond 14 december staat voor dames het Running Dinner van Curves Nijkerk op de agenda en quizliefhebbers kunnen vrijdagavond 15 december meespelen aan de Top Team Pub Quiz van de Lions Club bij eetcafé Old Niekark. Ook het tanken van brandstof levert geld op voor Het Glazen Huys Nijkerk: Bast Driedorp verdubbelt elke cent per liter die gespaard wordt.

Glazen Huys felicitatie

U kunt een kijkje in het Glazen Huys en achter de schermen van de actie nemen. Dat kan door een Glazen Huys felicitatie. Bent u jarig, heeft u wat te vieren, of wilt u iemand feliciteren, dan  gaat u naar ’t Regthuys, U koopt dan voor 6,50 euro pp een kopje koffie met gebak en dan krijgt u er zo maar een rondleiding bij en kunt u een verzoekplaat aanvragen. Wel vooraf even bellen met hoeveel mensen u deze Glazen Huys Felicitatie gaat doen.

Veiling

Dit jaar is er een veiling voor ondernemers. Die ontmoeten elkaar 11 december ’s avonds in het paviljoen van de ijsbaan. Alle ondernemers zijn daarvoor uitgenodigd en ze kunnen bieden op onder andere een stoom-oven van Inbouwhal) , een weekend weg met een camper (van Como CAmpers), een kleuren tv ( van TriAV) en wie weet, wat er nog meer in de veiling komt. Daar wordt door Bert Lanting nog hard aan gewerkt.

Kijk voor alle acties en hoe je daaraan mee kunt doen óf zelf een actie kunt starten op www.hetglazenhuysnijkerk.nl of onze Facebookpagina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden