Oproep Oproep Oproep Oproep

Foto:

Aan alle ondernemers, winkeliers, horeca, pandeigenaren en bewoners van de binnenstad van Nijkerk!

Praat woensdag 6 december mee over de toekomst van de binnenstad van Nijkerk! Om 19.30 uur in De Schakel.

Bovengronds parkeren en betaald parkeren

Deze avond is cruciaal voor het bovengronds parkeren en betaald parkeren in de binnenstad. Want:

  • de gemeente heeft onlangs besloten om bovengronds parkeren (op straat) helemaal af te schaffen in de binnenstad van Nijkerk (zie foto’s);
  • daarvoor in de plaats komen er twee nieuwe parkeergarages;
  • daarbij zal het betaald parkeren gehandhaafd blijven – terwijl plaatsen rondom Nijkerk geen betaald parkeren hebben of er nu juist voor kiezen om betaald parkeren af te schaffen. Dat doen zij om de aantrekkingskracht van het winkelcentrum te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.

Wij hebben als ‘Overleggroep Parkeren’, in samenwerking met de NOV (Nijkerkse Ondernemers Vereniging), ruim acht maanden stevig overleg gevoerd met het platform dat deze parkeerplannen heeft gemaakt. We hebben een petitie opgezet vóór bovengronds parkeren en vóór proeven met gratis parkeren. Deze petitie is door 140 ondernemers ondertekend! Toch heeft het college niet geluisterd; geen van onze ideeën zijn in het nieuwe parkeerplan opgenomen.

Daarom willen wij met alle ondernemers, winkeliers, horeca, pandeigenaren en bewoners van de binnenstad bij elkaar komen. Wat gaan we deze avond doen? Wij informeren u over de afgelopen acht maanden en wij maken samen met u afspraken over acties die er moeten komen om voor onze belangen op te komen. Uw komst is belangrijk voor de toekomst van Nijkerk binnenstad!


Graag zien we u woensdag 6 december om 19.30 uur in De Schakel!

Dit is een advertorial

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen