Bijzondere avonden, waar de wijn centraal staat

jun 23 , 23:33 Nieuws
2024 06 23 corvino wijnbeleving
Cor Stal (Corvino) heeft 2 bijzondere wijnevenementen op stapel staan, één in Amersfoort en één in Nijkerk.

Bourgogne proeverij: van 1-er tot Grandcru: Amersfoort a.s. zaterdag 20 juli

2024 06 23 corvina amersfoort
Wat kunt u verwachten?
Een verwen-avond met exclusieve mooie wijnen van een gespecialiseerde privé verzamelaar die zich in mijn netwerk bevindt. OK om het betaalbaar te houden ook een paar van onder de € 150,-per fles van Corvino wijnbeleving zelf.
Hoe?
In de tuin van deze wijnliefhebber staat ook een steenoven, dus het wordt een heus Bourgondisch feestje!
Waarom?
Om de zomer te vieren met mensen die nog niet op vakantie zijn, of alweer terug. Naast de eigen import uit Italie en Duitsland maken we zo een leuk uitstapje in Franse sferen. Dé gelegenheid om iets aparts mee te maken! Waarschuwing: de 8 dure wijnen zijn niet te koop. Nog 3 andere wél. En natuurlijk de mystery wijn die je kunt winnen.

Proef bij Streams Brink 42

2024 06 23 afrikaanse braai
Kruiden
Donderdagavond 25 juli neemt wijnimporteur en sommelier Cor Stal van Corvino Wijnbeleving u mee in de wereld van wijn tijdens een wijnproeverij in de kruidentuin van Brink42! Inclusief huisgemaakte hapjes bij iedere wijn door onze chef.
Braai
Aan het eind van de zomer (24 augustus) wordt u in de ontspannen sfeer van een Zuid-Afrikaanse braai gebracht. Wat heeft dit oude wijnland zoal te bieden. Misschien is de braai nog wel beroemder: bbq-en én wijn op zijn Zuid-Afrikaans. Waar kan dat beter dan bij de echte kenner die Brink42 runt: Marie- Jeanne Wijnbeek-Simons.