Femke Houtzager is de voorzitter van Speelotheek Pinoccio

14 mrt , 19:41 Nieuws
2024 03 14 femke houtzager
Na jaren zoeken is de vacature van voorzitter van Speelotheek Pinoccio eindelijk weer ingevuld.
De andere bestuursleden en vrijwilligers zijn wat blij met haar komst.

Femke Houtzager stelt zich voor

'Ik ben Femke, getrouwd met Sebastiaan en samen hebben wij een zoontje Floris van 1.5 jaar oud. Mijn beroep is gespecialiseerd verpleegkundige op de hartbewaking. Sebastiaan is huisarts in opleiding. In 2019 hebben wij elkaar op de werkvloer ontmoet. We waren toen woonachtig in Den Haag/Leiden, maar sinds 1.5 jaar wonen we in Nijkerk, omdat Sebastiaan uit deze regio komt.
Wij houden ervan om omringd te zijn door mensen, zijn empathisch en willen graag wat betekenen. Het feit dat we beiden in de zorg werken geeft dat denk ik wel aan. Vlak nadat we in Nijkerk zijn komen wonen, zijn we op zoek gegaan naar een manier voor integreren in Nijkerk. Al snel kregen we 'feeling' met het doen van vrijwilligerswerk. We zagen vacatures bij de Speelotheek Pinoccio en dit sprak meteen aan. Sebastiaan ging vroeger zalf altijd al naar de Speelotheek en heeft hier fijne herinneringen aan. Dit willen we Floris ook bieden en zijn beiden vrijwilliger geworden, maar hebben ook een nevenfunctie, namelijk Sebastiaan is onderdeel van het ICT en ledenadministratie en ik heb het voorzitterschap op me genomen.
Nu zijn we werkzaam in een leuk en behulpzaam team. We hebben helemaal onze plek gevonden.
We zien elkaar vast wel een keer in de bibliotheek waar de Speelotheek gevestigd is."
bijdrage van Harry Koelewijn
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]