"Nijkerk Doet en Ontmoet": ontdek de activiteiten en ontmoet nieuwe mensen

25 sep , 23:15 Nieuws
2024 09 25 doet en ontmoet
Onze gemeente introduceert samen met Sigma, Nijkerk Sportief en Gezond en Nijkerk Cultuur en Creatief de vernieuwde versie van het populaire "Ontmoet & Beweeg" boekje en bijbehorende website, nu onder de naam "Nijkerk Doet en Ontmoet".
Dit handige boekje en de vernieuwde website zijn opgezet om inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken te informeren over de vele mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten binnen de gemeenschap.
Het ontmoeten van anderen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Of je nu nieuw bent in de gemeente, een nieuwe hobby wilt proberen, of gewoon meer sociale contacten wilt opbouwen"Nijkerk Doet en Ontmoet" biedt de informatie en inspiratie om die eerste stap te zetten.
Iedereen is bij dezen van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website en het boekje te gebruiken om de vele mogelijkheden te ontdekken die onze prachtige gemeente te bieden heeft.

Waar vind je het boekje?

Op vrijdag 27 september om 9.00 uur zullen de eerste boekjes worden overhandigd aan wethouder Audrey Rohen in ’t Veense Hart. Vanaf dan zijn de boekjes af te halen bij alle vestigingen van de Bibliotheek in de gemeente Nijkerk.
Wil je nu al weten, wat je er kunt vinden, ga dan naar de website van "Nijkerk doet en ontmoet" en vindt misschien al direct een activiteit die bij jou past.