Nijkerk on Ice gaat dit jaar voor de tiende editie!

jul 11 , 11:01 Nieuws
2019 01 05 nijkerk on ice nice ijsbaan 012
Van 7 december tot 4 januari wordt het Plein een magisch winterwonderland vol ijsplezier en activiteiten.

NICE: "Vier het jubileum met ons!"

Wilbert van den Burg: "Deze speciale editie willen wij met elkaar vieren! Maar om dit te realiseren, hebben we jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar 70 enthousiaste vrijwilligers die samen met ons dit evenement tot een groot succes willen maken. Of je nu wilt helpen bij de ijsbaan, activiteiten wilt begeleiden, of je organisatorische talenten wilt inzetten, er is voor iedereen een geschikte rol."

Samenwerking met de lokale horeca

Dit jaar wordt er opnieuw samengewerkt met de omliggende horecagelegenheden. Hoewel er geen horeca in de grote tent zal zijn, kun je bij de lokale partners in de buurt genieten van een warm drankje of een lekkere snack.

Doe mee en maak het verschil

Wilbert van den Burg: "Vrijwilliger zijn bij Nijkerk on Ice betekent niet alleen bijdragen aan een onvergetelijk evenement, maar ook deel uitmaken van een hecht team en nieuwe vrienden maken. Bovendien krijg je als vrijwilliger exclusieve voordelen zoals gratis toegang tot de ijsbaan en een uniek vrijwilligersfeest na afloop van het evenement. En voor de vaste vrijwilligers een eigen kleding pakket."
Aanmelden als vrijwilliger kan via de e-mail : [email protected] *