Sigma biedt vaker hulp bij geldzaken

25 jun , 12:55 Nieuws
2024 06 25 sigma uitbreiding spreekuur fh
Vanaf juli kun je, naast elke dinsdagochtend tussen 9.00-11.00 uur, ook op de donderdagmiddag tussen 13:00 en 14:30 uur binnenlopen op het spreekuur voor hulp bij je geldzaken.
Je kunt er onder andere terecht met vragen over (gemeentelijke) regelingen, toeslagen, schulden, uitkeringen en inkomen, belastingen, formulieren of sociaal juridische vragen. Er zitten getrainde vrijwilligers en een beroepskracht voor je klaar. Zij helpen je direct of plannen een passende afspraak met je in als er voor jouw vraag meer tijd nodig is. Je vindt ze op de bovenverdieping van de bibliotheek Nijkerk aan de Frieswijkstraat 99.(lift is aanwezig). De geboden hulp is gratis.
Heb je vragen of wil je meer informatie kijk op de website van Sigma of mail naar [email protected]. Telefonisch is Sigma bereikbaar op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur op telefoonnummer 033-2474830. Je kunt ook contact opnemen als je niet in de gelegenheid bent om naar het inloopspreekuur te komen, maar toch graag een afspraak wilt maken.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]