Sweet memories bij de Fietsvierdaagse

12 sep , 20:55 Nieuws
2024 09 12 sibert van leeuwen 1
De zesde Nijkerkse Fiets4daagse zit er voor de 700 deelnemers weer op.
2024 09 12 sibert van leeuwen 3
Net als vorig jaar trapte Sibert van Leeuwen met zijn zwager de duofiets door en over schitterende bospaden, heidevelden, schattige dorpjes en winderige polderwegen en randmeerdijken .
Rustpunten bij de beleefmomenten, horecagelegenheden, zorgboerderijen of gewoon op een bankje in het bos of op de veerboot.
Af en toe een moeilijk hekje of een iets te smalle doorgang voor de brede fiets. "Maar zonder avontuur is het leven een stuk saaier", aldus de twee mannen.
De derde dag begon overigens met aardig wat regen. Van Leeuwen: "De twijfel om wel of niet te starten was nadrukkelijk aanwezig, maar dan denk je aan alle vrijwilligers die je niet in de steek wil laten."
De vierde dag kon Van Leeuwenhelemaal sowieso niet laten schieten, want die dag ging de route naar Kootwijk naar Kootwijk en naar Hotel Restaurant Het Hilletje. Van Leeuwen: "onze trouwlocatie in 1987. Ik ga proberen het te halen!!! Sweet Memories bij voorbaat."
Van Leeuwen en zijn zwager hebben net als voorgaande jaren genoten "Wát een TOP prestatie is er weer geleverd door organisatoren, sponsoren en vooral de 80 vrijwilligers die alles uit de kast gehaald hebben om het de meer dan 700 deelnemers meer dan naar de zin te maken. Zonder vrijwilligers komt de samenleving tot stilstand!!"