Tijdelijk een nieuwe gemeentesecretaris

mei 17 2023, 13:32 Nieuws
2023 05 17 johan de jager bij persbericht 230517
Johan de Jager wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Nijkerk.
Hij is de opvolger van Dick van Huizen, die per 1 juni aan de slag gaat bij de gemeente Oostzaan.
De Jager komt van de gemeente Hardinxveld-Giessendam in de Alblasserwaard. Daar is hij twee jaar interim-gemeentesecretaris geweest. Ook in Nijkerk vervult hij een interim-functie, in principe tot het eind van het jaar. Hij is 57 jaar en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Aalsmeer.
De Jager is bij diverse gemeenten als (interim) gemeentesecretaris werkzaam geweest. Hij heeft veel ervaring opgedaan onder andere op het gebied van ambtelijke-bestuurlijke samenwerking, organisatie- en teamontwikkeling, concernsturing en dienstverlening.
Burgemeester Gerard Renkema: “Het college vindt het heel mooi dat we zo kort na het vertrek van de vorige gemeentesecretaris erin zijn geslaagd om de vacature in te kunnen vullen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Johan de Jager de komende periode een goede bijdrage kan leveren aan de verdere doorontwikkeling van onze organisatie. Ook verwachten wij dat hij een belangrijke rol kan vervullen bij het verder invullen van de belangrijke opgaven waar wij als gemeente de komende periode mee hebben te maken.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .

Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden.
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]