Actie voor afwerking nieuwe kantine Veensche Boys

Foto:

Voetbalvereniging Veensche Boys gaat actie voeren om extra gelden te genereren voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw.

Dat heeft voorzitter Dick Schouten aangekondigd in zijn nieuwjaarsspeech. Aannemer Schoonderbeek zal in de loop van maart de werkzaamheden afronden en dan is Veensche Boys aan zet met veel zelfwerkzaamheid bij de inrichting van het gebouw en het omliggende terrein.

Dit alles is nog niet financieel afgedekt en er staan diverse acties op het programma. De senioren gaan een bedrag scoren voor de nieuwbouw, de junioren hebben een stroopwafelactie gehouden en er is een folder gemaakt waarbij bedrijven en sponsors in de gelegenheid worden gesteld om geld te doneren. Er komt een link op de website waarbij ieder een extra steentje kan bijdragen door in te tekenen op stenen, stoelen, tafels en barkrukken. Delen van de accommodatie kunnen worden geadopteerd, zoals velden, kleedkamers en de kantine. Om hieraan aandacht te besteden wordt een speciale sponsoravond georganiseerd op 7 februari. Er is verder een fooienpot.

bijdrage van Kees van den Heuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen