NSC oefent lekker

NSC heeft ook zijn tweede wedstrijd op het toernooi in winst om gezet. Waar er woensdag werd gewonnen van VVOG na strafschoppen, werd er ook zaterdag gewonnen van DVS’33.

Vanaf het begin van de wedstrijd zat  NSC goed op de huid van DVS en gaf het DVS geen ruimte om te voetballen. Met fris en aanvallend voetbal en een solide verdediging en een degelijk middenveld was NSC de bovenliggende partij. In de tiende minuut resulteerde dit al in de voorsprong voor de Nijkerkers.
Een mooie bal van Lamkadmi op van de Kamp werd goed voor gegeven en binnen geschoten door van der Vegte, die goed voor zijn man kwam. NSC probeerde nog wel de 2-0 te maken voor de rust, maar de kansen werden niet benut.
Aan het begin van de tweede helft werd er 4 keer gewisseld bij NSC. Vaak komt dat niet ten goede van het spel, maar gisteren bleef het voetbal goed en lieten alle jongens zien te vechten voor een basisplek. In het verloop van de tweede helft werd er nog een aantal keer gewisseld zodat iedereen een kans kreeg. Gerald Reina was tot twee keer toe dicht bij een treffer, maar maakte zijn mooie solo en intikker niet af na een voorzet van van Dijk. DVS kon moeilijk omgaan met het sterke spel van NSC en moest twee keer aan de noodrem trekken. Wat in de competitie rood is werd nu afgedaan met een tijdstraf. NSC won verdiend de wedstrijd met 1-0 en ging met een goed gevoel naar huis.