Sparta JO10-2 en begeleiding in het nieuw

Foto:

Dit seizoen is de JO10-2 een team dat is samengesteld uit voormalige JO9-1, JO9-2 en JO9-3 spelers.

Een samengesteld team, maar waarin iedereen graag zich wilde verbeteren en de wil om het samen te doen hoog in het vaandel staat.
De reis die de jongens samen zijn begonnen was Willemieke Bouwer dan ook meteen opgevallen. Als persoonlijke reisadviseur heeft zij de reis van de JO10-2 een extra boost gegeven door de spelers te voorzien van een supergaaf trainingspak.

De snelheid waarmee Willemieke Bouwer reageerde om te sponsoren inspireerde ook Way2Drive. Daar weten ze dat iedere reis soepel en snel moet verlopen. Al ruim 7 jaar bewijzen ze dit keer op keer, door al meer dan 1200 leaseauto’s aan ruim 200 bedrijven geleverd te hebben.

Door de sponsoring van deze beide bedrijven stond bijna alles in de steigers om er een mooi seizoen van te maken. En wanneer je steigers of steigerbouwers nodig hebt, dan denk je automatisch aan Dejo Steigers.

Mede dankzij bovengenoemde inspanningen hebben (ondanks dat er bij de JO8/JO9 en JO10 geen standen bijgehouden worden) tot het terechte winterkampioenschap geleid, waarin de overwinningen in de eerste seizoenshelft aaneengeregen werden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen