September Open-Lessen-Maand bij Hellas Hoevelaken

Foto:

September is Open-lessen-maand bij Hellas Hoevelaken. Iedereen mag twee gratis proeflessen doen. 

Hellas Hoevelaken combineert al 60 jaar prestatie met sfeer. Onze professionele leiding geeft turnen, gym en jazzdans aan zo’n 300 enthousiaste leden. De lessen worden gegeven in Sporthal Ridderspoor in Hoevelaken. 
Bewegen is belangrijk van kinderen
De jongste kinderen beginnen met Ouder- en kindgym, peuterdans of peutergym. Want goed bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van ieder kind! Vanaf een jaar of 5 kunnen kinderen beginnen met turnen of met jazzdans. Voor de talenten zijn er turnselecties en dansselecties, die extra trainen en meedoen aan wedstrijden. 
Senioren met en zonder wedstijddeelname
Onze dansgroepen doen mee aan regionale en landelijke dansdemonstraties. En dames die wel willen dansen maar niet mee willen doen aan optredens, kunnen bij Hellas terecht voor Conditiedans. Voor oud-turnsters die hun vaardigheden willen bijhouden maar niet aan wedstrijden willen deelnemen is er een turngroep op donderdagavond. 
Aangepast sporten
Kinderen met een motorische achterstand  kunnen op Gym Extra en voor kinderen en jong-volwassenen met een handicap is er G-Gym. In de lessen werken ze op hun eigen niveau, om waar mogelijk hun achterstand op leeftijdsgenootjes in te halen. Uiteraard in een ongedwongen sfeer, want plezier staat voorop.  
Aanmelden kan via [email protected] of voor aanvang van de les bij de docent. Het lesrooster staat op www.hellashoevelaken.nl/lesrooster.html
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen