Sparta wint in Doorwerth

DOORWERTH – Zaterdagmiddag stond de inhaalwedstrijd Duno D. tegen Sparta Nijkerk op het programma

De eerste helft leek aan te vangen met een heerlijk temperatuurtje in het zonnetje, toen de bal in beweging werd gezet was deze zon heel vlot verdwenen. Van het voetbal werden de in grote getale opgekomen supporters ook niet echt warm. Ruststand  0 – 0.

Duno D. kwam getergd de kleedkamer uit. Zij wilden meteen het verschil maken. Er werd door de mannen meteen enorm aangedrongen een goal te maken. Binnen twee minuten hadden zij maar liefst twee grote kansen waarvan zelfs een aan de onderkant van de lat boven Manuel Hoogewoning. De Spartanen reageerden geschrokken en pakten ook meteen de draad weer op. In de 65e minuut had dat succes. Janic Makizodila snelde op de achterlijn langs Christian Gandu trok voor en bediende Frank Heus die weinig moeite had de bal achter ter Mate te tikken 0-1.