Weer deert lopers niet (video en foto’s)

De lustrumeditie van de Halve van Nijkerk was ook qua weer bijzonder.

De drie snelsten bij de mannen

Regen, kou, hagel, zon, sneeuw, de lopers kregen het allemaal voor de kiezen. Dat gold overigens natuurlijk ook voor het publiek langs de kant, dat ongeveer voor iedere loper de handen op elkaar kreeg.

De drie snelsten bij de vrouwenBij de mannen won Garyi Hawery uit Lelystad gevolgd door, Daan van Doorn en Rik Wolsinkel. Hawry won ook in 2015 en was toen 2 minuten sneller (en de snelste tijd tot nu toe)
Bij de vrouwen won Sietske Altena, gevolgd door Charlotte Merijn en Jacobien Ruitenberg – Kanis

Harry van ’t Veld maakte een hele serie prachtige foto’s. U vindt ze in de fotoserie. Zeker even kijken

Roland Pot liep voor het goede doel. Hij schreef ons:”Gisteren heb ik meegelopen met de halve van Nijkerk. Namens Specsavers heb ik voor het Kwf meegelopen. Ik heb een bedrag van 350 euro bij elkaar gehaald. Ik heb de 10km gelopen in een tijd van 44.28 min. Hiermee ben ik 26ste van de 366 deelnemers geworden. Ik wil iedereen bedanken voor de bijdrage. Dit bedrag kan het Kwf gebruiken voor onderzoek naar kanker.”

Veel vrijwilligers

Zo’n Halve van van Nijkerk kan natuurlijk geen doorgang vinden zonder de hulp van heel veel vrijwilligers. Van verkeersregelaars, tot ehbo, tot gaa zo maar door en de mensen van de Stimon. Die stuurden een foto

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen