Supporters welkom bij Hello You sportdag

Foto:

Zaterdag zal op en rondom het atletiekveld van Atletiek Vereniging Nijkerk  de G-sportdag plaats vinden. Jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar met een beperking uit Nijkerk en omgeving kunnen gratis deelnemen. Op deze dag organiseren enthousiaste leden van sportorganisaties uit de gemeente Nijkerk verschillende interactieve demonstraties en workshops.

Verschillende sporten
De deelnemers kunnen kennis maken met atletiek, voetbal, jeu de boule, judo en korfbal om eventueel een keuze te maken voor een sport die hen aanspreekt. De vele vrijwilligers van Hello You en de sportorganisaties zullen de groepen begeleiden. Het belooft een gezellige en sportieve dag te worden. Supporters zijn van harte welkom vanaf 13.30 uur.
Supporters
Het atletiekveld van AVN is voor iedereen toegankelijk voor supporters. Familie, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te zien wat sporten doet voor met mensen met een beperking. De sportdag is een initiatief van de Stichting Hello You. Deze Nijkerkse stichting organiseert zo’n 6 keer per jaar een leuke avond of dag met steeds een ander thema voor mensen met een beperking. Deze ontmoetingsmomenten vinden plaats in De Postkamer aan de Kleterstraat 21. Af en toe wordt een tripje gemaakt. Het laatste uitstapje was naar de dierentuin in Amersfoort waar een speurtocht werd gedaan en na sluitingstijd feest werd gevierd. Hello You staat voor een dag of avond vol plezier, waarbij mensen van 16 jaar of ouder, met een verstandelijke beperking elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. De sportdag is deze keer voor deelnemers vanaf 12 jaar en is in de organisatie ondersteund door MEE Veluwe en de Gelderse Sport Federatie. 
Informatie
Voor vragen kan men contact opnemen met de organisatie, contactpersoon is Danny Fluit, [email protected], tel. 06-13443159. Meer informatie ook via www.helloyounijkerk.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen