Sparta korfbal E2 kampioen

Tot de rust bleef het 0-0, maar daarna werd het kampioenschap toch binnen gehaald, met het kleinst mogelijke verschil, dat wel: 2-1

Naast het 65 jarig bestaan van de club zijn er ook dit veldseizoen weer een groot aantal teams kampioen geworden. Ook Sparta E2 mochten ’s morgens op voor het kampioenschap met De Meeuwen als tegenstander.
In een wedstrijd waar de bal aan beide zijden regelmatig de korf raakte, maar net miste, bleef het tot rust 0-0. Sparta moest winnen om het kampioenschap binnen te halen, dus in de 2e helft moest het gebeuren. Een strafworp werd feilloos genomen door Isa en bracht daarmee de E2ers op 1-0 voorsprong. Kort daarna scoorden de Meeuwen en dus was Sparta weer aan zet. Met een fraai afstandsschot van Daan kwam Sparta weer op voorsprong en won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1.