Voorrondes Optisport NK Bommetje in Jaap van der Krol Bad

Foto:

Zaterdagmiddag 15 juni organiseert Optisport in het Jaap van der Krol Bad de voorrondes van het Optisport NK Bommetje.

De landelijke finale vindt plaats op zaterdag 29 juni in Dordrecht.

Optisport organiseert in juni landelijk het Optisport NK Bommetje. In alle Optisport zwembaden worden tussen 1 en 23 juni voorrondes gehouden. Om de kansen eerlijk te verdelen wordt er in drie leeftijdscategorieën gesprongen: 10 jaar en jonger, 11 t/m 15 en 16 jaar en ouder. Deelname is alleen mogelijk als de bommetje springer in het bezit is van minimaal een A-diploma.

Tijdens de voorrondes krijgen alle deelnemers de kans om het grootste bommetje in hun leeftijdscategorie te springen en zich te kwalificeren voor de landelijke finale waar de winnaars een toffe prijs in de wacht slepen.

In Nijkerk vinden de voorrondes plaats in het Jaap van der Krol Bad op zaterdag 15 juni tussen 13:00 – 15:00 uur.

Ben jij goed in het springen van bommetjes of vind je het gewoon leuk om mee te doen? Schrijf je dan hier in, of meld je, op 15 juni, aan bij de receptie van het zwembad.

Landelijk finale

De winnaars van de voorrondes worden op zaterdag 29 juni verwacht in de Optisport Sportboulevard in Dordrecht voor de landelijke finale van het Optisport NK Bommetje. Voor de landelijke winnaars heeft Optisport toffe prijzen. In de leeftijdsgroepen 10 jaar en jonger en 11 t/m 15 jaar winnen de grootste bommetjes een weekend Disneyland Parijs voor 2 personen en in de leeftijdscategorie 16 jaar en ouder wint het grootste bommetje €1000,- prijzengeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen