Demogym G-Gym laat vooruitgang zien

Foto:

Afgelopen woensdag organiseerde Gymnastiek- en Dansvereniging Hellas Hoevelaken een demonstratieavond, waarbij de leden van de G-Gym hun prestaties mochten laten zien aan ouders, grootouders, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Openingsdans

De avond werd afgetrapt met een dans die al weken van tevoren was ingestudeerd door de G-gymgroep. Tijdens het instuderen ging er nog wel eens iets mis, maar met een sportzaal vol supporters werd het een groots en swingend optreden!

Vorderingen op eigen niveau

Na het dansen werd er gewerkt aan- en op diverse toestellen. Er werd geschommeld. Er werd geklommen op een klim- en klauterbaan in combinatie met een schuine mat waarop diverse vormen van rollen kon worden uitgevoerd. De springtafel met minitramp mocht ook niet ontbreken op deze avond. Er werden diverse mooie sprongen uitgevoerd door de gymnasten en natuurlijk werd er veel aandacht besteed aan evenwichtsoefeningen.

Wat ook op het programma stond was een vorm van mikken met pittenzakjes in omgekeerde pionnen en tevens werd er gewerkt aan het ritmevermogen. Er lag een rij hoepels waarin ritmisch gesprongen werd. Op al deze onderdelen/toestellen lieten de gymnasten, vol trots aan alle belangstellenden, de verschillende vormen van bewegen zien, ieder op zijn of haar eigen niveau.

Allemaal winnaars

Omdat er door de gymnasten het hele jaar door hard is gewerkt en grote vooruitgangen zijn geboekt werden zij allen beloond met een Gouden Medaille en
mochten alle deelnemers op het hoogste podium staan. Bovendien kreeg iedereen een diploma voor het goed uitvoeren van alle onderdelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden