Nijkerks kampioenschap golf 2019 komt er weer aan

Foto:

Ook dit jaar kan er weer door golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken gestreden worden om het Nijkerks golfkampioenschap.

Dat golfkampioenschap wordt gespeeld op vrijdagmiddag 6 september 2019 bij Golf4all nabij Harderwijk. Ook dit jaar zijn gezelligheid, elkaar ontmoeten, birdies en bogeys weer enkele kernelementen. Verder zijn er weer mooie prijzen te winnen. Bijvoorbeeld een fiets als er een hole-in-one wordt geslagen.

Er zijn drie categorieën waaraan meegedaan kan worden. Zo wordt het een wedstrijd voor iedereen en niet alleen voor de betere golfers. Er wordt gespeeld in de categorie stableford (met handicap verrekening) boven de hcp 18 en onder de handicap 18 . En de categorie strokeplay waarbij alle slagen worden geteld.

De wedstrijd staat open voor golfers en golfsters van 18 jaar en ouder. Je moet wel het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie hebben en in de gemeente Nijkerk wonen, of er economisch aan gebonden.

Wilt u meer informatie over de wedstrijd,of een inschrijfformulier ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen