Geen succes voor Sacha van ’t Pad Bosch op het wk

Foto:

LE MANS – De snelheid was er. Het zat alleen niet mee in kwalificaties en in de heats.

Hierdoor kwam Sacha van ’t Pad Bosch in de B finale terecht. Die won hij met meer dan 5 seconden voorsprong op de nummer twee. Van ’t Pad Bosch: “Eindelijk ging het zoals het zou moeten gaan.”

Op de finale dag startte hij in de pre finale vanaf P34 en reed naar P16. Pech bleef hem  achtervolgen. Sacha: “Ik kwam niet weg van de grid. Mjn motor startte niet. Het hele veld was lang en breed weg, toen ik hulp kreeg van een andere monteur. Ik vloog achter het veld aan en omdat er een tweede formatieronde was, probeerde ik voor de rode lijn mijn p16 in te nemen. Dit lukt niet helemaal dus was p26 weg.”OOk daarna zat het niet mee: “Mijn motor liep 2000 rpm te langzaam en trok niet meer. Tot overmaat van ramp kreeg ik de zwarte vlag omdat ik achteraan had moeten starten. Dat is anders dan de regels in Nederland, waar dit wel mag!! Niemand had me dat tijdens de briefing.”

Veel tegenslag dus met als gevolg weinig succes. Maar de jonge karteer geeft niet op. Hij heeft zijn zinnen nu op het volgend seizoen gezet. Mogelijkheden heeft hij zeker. Dat zien ook de commentatoren bij een van zijn wedstrijden in Le Mans.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden