Sparta verslaat Regio ’72 voor tweede keer

Foto:

VAASSEN – Sinds twee seizoenen spelen de korfballers 8 speelrondes voordat zij aan de zaalcompetitie beginnen.

Dit houdt in dat zij de voor de zaal de 1e return al hebben gespeeld. Afgelopen zaterdag mochten Sparta 1 en 2 op bezoek Regio’72.

Waar Sparta 2 in de voorafgaande weken het goede voorbeeld gaf, was dat deze week anders. Zij hadden moeite de korf te vinden. Gelukkig wisten zij even vaak te scoren als de hekkensluiter en pakten zij toch nog een punt. Hiermee blijft Sparta ongeslagen. Desondan ks overheerste het gevoel één punt te hebben laten liggen

Sparta 1 deed het beter afgelopen zaterdag. Ze begonnen scherp en hadden verdedigend de zaakjes op orde. 2-2 was het laatste moment dat Regio’72 in buurt van Sparta bleef, daarna waren het de oranje-witten die uitliepen via enkele mooie doelpunten. De tweede helft was een formaliteit, Sparta liet zien dat het over een brede selectie beschikt. De drie invallers wisten allemaal te scoren en samen met de basisspelers brachten zij de score naar 17-24.

Sparta kan terugkijken op een goed veldseizoen. Met een off-day tegen de koploper en een letterlijke uitglijder tegen Exakwa staan ze nu tweede. Vanaf 23 november mag Sparta hun kunsten vertonen in de zaalcompetitie.

bijdrage van Wouter van den Brom

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden