Revonij weer voorbij

Woensdagavond was de slotavond geweest van de volleybalcompetitie van Revonij.

Alle 22 teams hebben hun laatste wedstrijd gespeeld van deze competitie, die in maart is begonnen.
De kampioenen uit de drie klassen zijn alle een paar weken bekend, maar met name om de tweede en derde plaats was het gevecht in volle gang. De beslissing viel in de laatste wedstrijd.

Damesklasse

Bij de damesklasse is G & G-girls het hele jaar koploper geweest en de dames hebben slechts zes verliespunten opgelopen en zijn met een grote voorsprong kampioen geworden voor de verrassende nummer twee de Corlaer ladies die zelf afrekenden met hun directe concurrent de Corlaer dames.

Eerste klas

In de eerste klas zijn er weinig verrassingen geweest. Nadat Heijmans aanvankelijk een flitsende seizoenstart heeft gehad, is het team in de tweede helft na de vakantie teruggezakt naar de derde plaats. Graphic Sound heeft een door een inhaalslag de tweede plaats weten te veroveren door na de vakantie veel punten binnen te slepen. Folkers toegangstechniek heeft na een aarzelende start zijn favorietenrol waargemaakt.

Tweede klas

In de tweede klas is het Corlaer college in feite het hele jaar superieur geweest en het heeft maar 11 verliespunten opgelopen in 21 wedstrijden. Van de Horst montage heeft de tweede plaats er op de valreep uitgesleept door zelf te winnen en door puntenverlies van Leut koffiemakers. Leut verspeelde in de laatste minuut de tweede plaats door deze te verliezen met 16-14 in plaats van er een gelijk spel uit te slepen met 15-15. Hierdoor is het team 1 setpunt te kort gekomen.

Dat deze opzet in een behoefte voorziet, blijkt wel uit het aantal spelers dat niet regulier volleybalt bij een Nevobo vereniging. De opzet om met collega’s en vrienden te spelen voorziet nog steeds in een behoefte.Op 4 maart begint de 48e competitie. Hiervoor kan vanaf januari worden ingeschreven via de site www.revonij.nl.

Loterij

Na de prijsuitreiking is er nog tot in de kleine uurtjes gefeest in het gezellige Bar Strijland. Daar organiseerde Klarien van Laar een loterij. Ze wilde geld bijeen brengen, Over een paar weken vertrekt ze naar Lesbos om daar vrijwillig de handen uit de mouwen te steken en vluchtelingen in nood te helpen. Ze gaat voor de stichting #becausewecarry. De loterij bracht 687,46 euro op, om precies te zijn.

Meer foto’s in de fotoserie

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden