Clinic halve marathon begint op 8 februari

Foto:

Atletiekvereniging Nijkerk (AVN) organiseert een clinic ter voorbereiding op de Halve van Nijkerk van zaterdag 18 april 2020.

Hardlopers die hun eerste halve marathon willen lopen, maar ook ervaren runners die al dan niet hun persoonlijk record willen aanscherpen, kunnen mee doen. Voorwaarde voor deelname is dat je 10 km kunt lopen binnen 1 uur.

10 keer

De clinic bestaat uit 10 trainingen op zaterdagmiddag om 15.00 uur, van 8 februari tot en met de zaterdag voor de Halve van Nijkerk. Startpunt is het AVN-clubgebouw aan het Hassemanpad, waar omkleed- en douchegelegenheid is. Daarnaast worden op 4 woensdagavonden in het clubgebouw van AVN trainingen gegeven ter bevordering van de core stabiliteit.

Deskundige begeleiding

Ook bij deze zesde editie is de begeleiding weer in handen van Wim Oudejans, voormalig Nederlands veteranen kampioen halve en hele marathon. Astrid Reichardt verzorgt de trainingen core stabiliteit.

Kosten

Deelname aan de clinic kost € 50,-. Dit is exclusief inschrijving voor de wedstrijd. Bovendien mogen clinic-deelnemers gratis meedoen met de reguliere trainingen van AVN tijdens de clinic-periode. Wie aansluitend op de Halve het AVN-lidmaatschap aangaat, krijgt € 50,- in mindering op de eerste contributie.

Meer info en aanmelding

Bel Wim Oudejans via 06 – 19600276 of mail naar [email protected] Je krijgt dan een inschrijfformulier opgestuurd met het verzoek deze ingevuld terug te sturen. Aanmelden kan tot en met 8 februari.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden