Flevo wint van de Meer  uit Culemborg

Foto:

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar speelden de heren van Flevo tegen De Meer Heren 2.

Flevo had nog niet eerder gespeeld tegen dit team. De jeugdspelers konden deze wedstrijd niet meedoen, in verband met hun eigen wedstrijd. Flevo kwam nu eigenlijk spelers tekort. Het team werd aangevuld door Jurjen Engelsman en Mark Stolk uit Flevo 2.

Het eerste doelpunt was van Flevo. Mark Stolk scoorde via midvoor. Daarna werd Mark Stolk eruit gestuurd waardoor de tegenpartij er een doelpunt uit wist te scoren. De eerste periode eindigde in 4-1 voor Flevo.

De tweede periode begon vroeg met een u20 voor Ruben van den Bor maar de tegenstanders wisten hier geen doelpunt uit te halen. Flevo scoorde een keer onder de naam van Mark Stolk en de tegenpartij ook. Dit kwam door een strafworp omdat Mike van Kempen een overtreding maakte. Deze periode eindigde in 5-2 voor Flevo.

In de derde periode weinig doelpunten te noteren. Er werd alleen door Ruben van den Bor een doelpunt gemaakt uit een overtal situatie. Hiermee werd de tussenstand 6-2.

In de vierde periode wist Mark Stolk 4 keer achter elkaar te scoren, Flevo liep zo uit naar een 10-2 voorsprong. De bezoekers uit Culemborg werden hierdoor nog wakker geschud en scoorde 2 keer achter elkaar. Mike van Kempen maakt nog een zeer fraai doelpunt in de laatste minuut, door de bal over de uitgekomen keeper in het doel te tikken. In de laatste 7 seconde kreeg Flevo nog een strafworp, die werd benut door Ruben van den Bor. Eindstand 12-4 in Nijkerks voordeel.

bijdrage van Patrick Zwart

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden