Zegereeks Sparta onderbroken

BARENDRECHT – Middenmoter Barendrecht wist zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex voor een daverende verrassing te zorgen door Sparta met een nederlaag naar huis te sturen.

Sparta Nijkerk was in de eerste helft weliswaar beter, maar Barendrecht gevaarlijker. Een hoekschop, die door Mourtis werd binnen gekopt zorgde voor de ruststand van 1 – 0.

Na een uurtje voetballen benutte Peter de Lange een penalty. Ondanks de 2- 0 achterstand bleef  Sparta knokken. Twintig minuten voor het einde van de officiële speeltijd schoot Burgerhout zijn ploeg weer terug in de wedstrijd (2-1). De koploper bleef jagen op de gelijkmaker maar deze kwam er niet.

DVS’33 verloor bij SteDoCo (1-0). Daardoor blijft de voorsprong van Sparta op de nummer twee 10 punten.

bron: Voetbal 247.nl