De laatste jumping indoordag dag was zeker niet de minste

Terwijl de ruiters nog een laatste poging deden om in de finale te komen, was de organisatie druk bezig met alles weer klaar te zetten voor de avond.

Volle tribunes, gezelligheid rond de bar, spannende springsport en een goed gevuld sponsorterras maakte de avond weer geslaagd.

De finale klasse M was al als eerste aan de beurt. Danielle van Harskamp was de concurrentie te snel af en ging er met de torenbokaal vandoor. Vervolgens was een grote groep L ruiters aan de beurt. Maar liefst 28 ruiters kwamen aan start, waarvan een groot deel terugkwam in de barrage. Met een paar seconden verschil op de concurrentie ging Joyce van de Kuilen er met de winst vandoor. Neuderuiter Francisca Mostert wist een mooie 6de plaats te behalen.

Als laatste waren de B ruiters aan de beurt. 16 ruiters kwamen aan start. Daarvan wisten er maar 3 de barrage te halen. Fieke Bettink reed die als beste en ging er met de Torenbokaal vandaar. Neuderuiter Anna de Jonge werd knap 3de.

Tussen de rubrieken door zorgde zanger en entertainer Frans Kas voor gezelligheid. Met zijn microfoon in zijn hand liep hij door de bak en over het terras en zong in de tussentijd de meest uiteenlopende liedjes. De sfeer was goed en hij wist het publiek met zich mee te krijgen.

De winnaars

Vrijdag
1.40 meter : Dennis van de Brink (Neuderuiter)
Z/ZZ finale: Karin Hop (Neuderuiter)

Zaterdag
klasse M: Danielle van Harskamp
klasse L: Joyce van de Kuilen
Klasse B: Fieke Bettink

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden