Ook individuele prijzen bij SalenteinCup

Niet alleen de winnaar van het toernooi om De SalenteinCup gaat er vandoor met een prijs, ook individueel zijn er prijzen te winnen. 

Een jury van oud coryfeeën zal gedurende de vier wedstrijden die op 5, 6 en 9 augustus op sportcomplex De Ebbenhorst van Sparta Nijkerk gespeeld worden bepalen wie de beste keeper, verdediger, middenvelder, aanvaller en trainer-coach van het toernooi zijn. Geheel in stijl van het toernooi zullen de individuele prijzen in de ‘wijnsfeer’ liggen. 
Jan Lankreijer, oud trainer van veel clubs in de regio, waaronder IJsselmeervogels en Sparta Nijkerk, is voorzitter van de jury. Verder zijn Jan Vedder, Arthur van den Berg, Aalt Kok, Jos de Feijter en Jaan de Graaf, als oud-spelers van ‘het Grote IJsselmeervogels’ uit de jaren 70, jurylid. Maar ook Joop van de Groep, Jan van Diermen en Lou Beukers van Spakenburg en Gijs Bouw, Jan Kamphorst en Aart van Werkhoven van Sparta Nijkerk zullen als jurylid fungeren. Van De Treffers komt oud-international Jan Peters de spelers en coaches beoordelen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen