Deroue maakt zich op voor tweede WorldSSP300 ronde

Foto:

PORTIMAO – Vanuit Jerez is Scott Deroue rechtstreeks doorgereisd naar Portimão.

Daar vindt komend weekend de tweede ronde van het WorldSSP300 kampioenschap plaats. Opnieuw zijn er dubbele wedstrijden. Deroue kijkt enorm uit naar de races op één van zijn favoriete circuits.

Het was afgelopen weekend extreem warm in Jerez. De afgelopen dagen stonden dan ook in het teken van bijkomen van de eerste ronde van het WorldSSP300 kampioenschap. Tevens had Scott Deroue de kans om de races in Zuid-Spanje nog even te evalueren. De MTM Kawasaki MotoPort coureur kwam na twee spectaculaire races als derde en vierde over de finish. Deroue begint daardoor als nummer vier in het WK aan de tweede ronde van het seizoen in Portimão.

Het circuit is Portugal is prachtig met veel hoogteverschillen en veel uitdagende bochten. Het is tevens een baan waar Deroue zich uitstekend thuis voelt, want de afgelopen twee edities kwam de 24-jarige coureur als winnaar over de eindstreep. Net als in Jerez zijn er twee races in Portimão, die zaterdagmiddag om 16:30 uur en zondagmiddag om 15:15 uur plaatselijke tijd van start gaan. Er is een uur tijdverschil met Nederland, dus wanneer je de races vanuit huis gaat volgen betekent dit dat je om 17:30 uur en 16:15 uur moet inschakelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden