Kidz Toer, lekker crossen door de bossen

Foto:

Op zaterdagmiddag 26 september organiseert VOEK MTB een KIDZ TOER,, zoals ook in 2017 en 2018 is gehouden.

Het fietsen op onverharde paden met de mountainbike is populair bij jong en oud. Deze toer is voor de sportieve opa en of oma met de kleinkinderen of voor vader, moeder met zoon of dochter.

Het programma

Als je het leuk vindt op met je ouders en of opa / oma lekker door de bossen te crossen op je MTB, dan is dit jaarlijkse event wellicht iets voor jou/jullie.
Henk Ridder, van Ridder Profile brengt jou met de bus en aanhangwagen naar Garderen, waar de Garderense heuveltjes beginnen. Henk zal jullie daar wat instructies geven om het uitdagende parcours goed te kunnen fietsen.
De familie van jullie gaat op de mountainbike, onder begeleiding van voor en achter fietsers van VOEK, vanuit Moeke via singel tracks en verbindingsroutes richting Garderen. Als zij ook in Garderen aangekomen zijn, mogen de kids hun de weg wijzen en met de kids ook die heuvels verkennen natuurlijk.

Deelname is gratis en als je ouder bent als 10 jaar en over wat MTB ervaring beschikt, want we fietsen wel 25 kilometer en gaan gezamenlijk terug naar Moeke Nijkerk. We fietsen met helm en met gepaste afstand, want we doen het wel veilig en uiteraard houden we rekening met elkaar en het tempo.

De tijden

12:15 Aanwezig bij Moeke parkeerterrein

12:30 Vertrek vanuit Moeke, kids inclusief hun MTB met de bus naar Garderen en ouders/opa/oma op de MTB daarheen.

13:00 aankomst kids bij de Garderense heuvels

+/- 13:30 Aankomst ouders bij de Garderense heuvels

14:00 aanvang terugtocht vanuit Garderen

16:00 napraten bij Moeke met 2x drinken en bitterballen etc.

Aanmelden moet

Als je ouders/opa oma hebt overgehaald om mee te doen, dan kun je jezelf en je begeleiders aanmelden via [email protected] Dit als je het aantal personen opgeeft met (naam + leeftijd en ervaring)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen