Sparta laat punten tegen Barendrecht liggen

Barendrecht en Sparta Nijkerk deelden de punten.

Voor de rust hadden de Spartanen het beter van het spel. Dat kwam misschien wel door de vroege openingstreffer. In de derde minuut schoot  Jesse van Nieuwkerk de 0 – 1 op het scorebord. Na de onderbreking zat er veel meer pit in bij Barendrecht. Na acht minuten soleerde Ugur Altintas handig door de Nijkerk-defensie en schoot met links raak, 1-1. Dat was ook de eindstand. Barendrecht rook de winst, maar kon het niet afmaken en de wedstrijd werd rommeliger. Scheidsrechter Hardeman had grote moeite om alle opstootjes te smoren en deelde zeven gele kaarten uit: Eekman, Husen, Samsey en Dorst (Barendrecht), Krant, Bakkenes, De Ruiter (Sparta Nijkerk).

Op Facebook kun je de wedstrijd als nog bekijken. Dat doen je dan wel het beste op je telefoon of tablet, anders heb je kans op een gekanteld beeld.